Monday, December 13, 2010

CONTEST TERJAH DAN GELEDAH DI TAHUN BARU MAAL HIJRAH




ALL ABOUT MAK dan ALL ABOUT LAGENDA MAHSURI

siapa MAK ni.. dah dia suh geledah dia.. meh nak geledah..

MAKANAN; dia suka spicy fud, tak minum banyak water
PANTANG: orang sentuh barang2 dia, pakai kain batik kecuali dalam pantang..(fenin ayat ni)
SETIA: pada sesuatu brand, setia menonton talkshow.. (oprah dah habis la mak.. mesti sedih kan)

Ni serba sedikit:
WHAT I LIKE ABOUT MAK
Walau hanya baca penulisan dia dari blognya LAGENDA MAHSURI, hati ni berat menyatakan dia ni memang seorang yang peramah (sangat sangat) . Cara dia cerita tentang aktiviti dia dalam blog ni membuatkan rasa macam ada kat sebelah dia, seakan dia tengah borak dengan pembacanya.. Betul tak?..

BLOG LM..
Sangat yunik nama blognya.. Memang tentang perkara yang dilakukan, maksudnya blog peribadilah.. Santai dan ada juga mesej mesej kemanusiaan.. Entry entry blog memang tak jemu nak baca.. Hiasan dalaman memang menarik, kemas dan sopan. Warna, memang ikut citarasa Mak la kan.. Takkan nak ikut citarasa orang lain..

WHAT I HATE ABOUT THIS BLOG
Ni yang menarik ni nak baca.. Ye ke?.. The Fact is.. takde pun yang hate kat blog Lagenda Mahsuri ni.. hehehe..

Mak o Mak.. Kalau macam ni kire layak ke masuk kontes?.. Terima la ye.. Tak retila nak comment SEO ke CEO.. Tapi kalau gugel tadi kuar camni.. Kire oke dah tu kan.. Ada blog ni dalam enjin Google, bukan enjin Inspira

Okeyla Mak.. nak g blogwalking sebab nak jana traffik sambil makan kek coklat resepi mak..


Kalau berjaya la kan.. ingat nak sepasang telekung yang harganya bawah rm50.. bolehla tambah amal di Tahun Baru Hijrah ..

Nak tag k teratai dan mush dan lady_dyla

4 comments:

Lagenda said...

Salam..Tuan Guru Besar dah dtg untuk menerjah kerja sekolah anak murid! Hihihi..

Everthing done. Mak puasti. Seronok membaca pandangan nur ni ttg pandangan nur pd blog mak.

Thanks kerana join contest mak ni yek. Nantikan keputusan tu kelak.

teratai said...

salam nur,
tq tag kak:)

d_LA said...

InsyaAllah dla join yer..tq Nur :)

padin said...

gudluck untuk nur,