Monday, November 29, 2010

cuti-cuti sekolah giveaway


contest tajaan mama adam n lady d la

jom join kat sini
nak tag
ika
mia

NOIR JEWELRY GIVEAWAY KEMBALI!!


(gambar diatas adalah salah satu design yg anda bakal menangi)

hadiah menarik!!
menangi disini!

ANAK-ANAKKU COMEL BERGAYA CONTEST


untuk kontes ni dapat tag dari fizah..

ni gambar ariff(anak buah)


hadiah ditaja oleh cantik itu kamu
klik banner utk join
tag untuk
ina
teratai

"kids & baby photo contest"

tag daripada farihin

gambar yang dipertaruhkan

damia irdina


sesiapa berminat sila join disini
nak tag kepada:
teratai
ika
mia
fizah
yna
gomokpendek
nancy
mush

hadiahnya?.. jeng jeng earring dari lazo diamond jewellery.white gold


"Header Untuk Qila"

qila balas komen tadi.. hentam keromo je la.. so ni hasil hentaman keromo khas buat qila yang comey.. semoga qila sukakannya.. kalau suka.. apalagi.. bolehla bagi adiah ye qila.. kawan2 nak join?.. klik pada gambar qila yang cun melecun kat atas tu ye.

comel tak?secomel tuan pemilik header ye..


Sunday, November 28, 2010

KORANG NAK TAK??



Kategori B

-tk pyh buat entry, just penuhi syarat utama shj
-based on lucky draw, 2 org pemenang akan dipilih melalui Random.org
-hadiah: Rm 10 akan di transfer ke akaun bank anda, pastikan anda ada akaun maybank ye

TO JOIN CLICK HERE!

selipar jepun pink- giveaway!!


jom join GA ni.. best.. hadiah plushies yang best.. ada 3 kategori semuanya.. jom join
klik kat sini untuk join

joined kategori 3

dnalicious chocolate giveaway!!


joined GA by dnialicious ni..
nak tahu lebih lanjut sila baca di bawah ni tentang stor coklat terhebat abad ini.. juga pelbagai lagi kek2 yang boleh ditempah.. belumcubabelumtau.. dahcubapastimau..
saya pun belumcuba.. tapi nama dan gambar pun dah memikat tangkaijantung ni..
kalau menang boleh promote lagi...
untuk join kontes in.. disini or banner

Dnialicious Cake House [ 001974307-W ] di Kuala Terengganu.

Menyediakan home-baked kek, cupcake, muffin dan coklat untuk hantaran perkahwinan, pertunangan, birthday, doorgift, suprise gift, dan lain-lain.
Penghantaran kek, cupcake, muffin disediakan di sekitar Kuala Terengganu dan Marang manakala perkhidmatan courier disediakan untuk produk coklat.
Untuk keterengan lanjut sila hubungi :

dnialicious@yahoo.com
017-9087745

*Sedia menjawab persoalan anda 24/7!

syilasyira-1st-giveaway


jom join giveaway ini.. menarik
klik sini or banner

mica maira collection GA

Create your own banner at mybannermaker.com!
senang je..
due 30/11/2010
klik sini or banner

Jom Join..MamaRifqy Giveaway

" SAYA NAK BANTAL ITU !! "

selamat hari ulangtahun 6dis2010..
semoga alam perkahwinan yang dilalui sentiasa diberkatiNYA

TOPUP PERCUMA DAN OLE-OLE DARI SARAWAK PERCUMA??


1.COPY gambar diatas, pastu tepekkan atau PASTE di blog seksi u all berserta dengan inti2 pertandingan ni. mudah je kan?
2. kena la jadi body guard@follower oh!Sern lu brader..tapi pastikan letak cakaran manja (link) di kritikan@komen GA ni..
3. letak la TOPUP PERCUMA, OLE-OLE Sarawak & Hadiah Misteri tu kat blog manja korang ek..
4. letak la apa yang patut untuk oh! Sern jaja tentang blog manja u all tu.
5. yang UTAMA, terbuka kepada semua kontest ni.
6. Lastly, penting ni.penting..TAG lah mana2 member u all..banyak2 pun lagi okeh
jom siapa siapa mahu join: klik sini atau banner

Wednesday, November 24, 2010

“Lucky Followers”


to join click banner ye

JOM JOIN GIVEAWAY (CABUTAN BERTUAH) DI SUFFAH BEAUTY SHOP!!! #1

siapa nak join this GA..
klik HERE
Hadiahnya ialah:-


Pertama - 1 pek EVE 6000mg Collagen berharga rm79.00
Kedua - Figure Up Slimming beharga rm68
Ketiga - Jungong Detox White Patch untuk 1 bulan berharga rm60

~happy birthday tuan penganjur

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010(6pm)


to join click banner

contest teka kereta


untuk join sila klik banner

jawapan: naza forte
id: nur

hadiah untuk 2 kategori:
kategori pertama :
1 ) jawapan paling tepat dan cepat.
kategori kedua:
1) follower ke 100.
2)follower bertuah by random number.

MUSH 1st Giveaway

dear mush: thanks invite to join...



mush yg comel ini menganjurkan satu kontes.. menarik..
jom join ramai2
kat SINI

tag for:
yna
teratai
mia

First Contest Dari S.B.T

Clue: Besi, mudah didapati, sangat berguna

JAWAPAN: KLIP KERTAS
want to join?
klik HERE


CONTEST PECAH TABUNG


teka duit syiling ni kat SINI
and dapat hadiah!!

3RD CONTEST : BELANJA SAYA MC DONALD'S


wanna join? klik HERE or banner

Giveaway Kecantikan #5


jom guys join GA HERE
boleh dapat lipcolor magic yang magik
~everyone ada chance to win!!

Tuesday, November 23, 2010

First Give Away


hadiah

HANDSOCK!
klik here to join
nak tag untuk sesiapa readers blog ni yang nak join..
jom join ramai2

Sunday, November 21, 2010

'Miya's birthday giveaway


followed the blog..

HAPPY BIRTHDAY TO MIYA..
MAY HAPPINESS BE SHOWERED UPON YOU ALWAYS

wanna join?.. click here
i tag
teratai
mia
miza yusof

Tuesday, November 16, 2010

Monday, November 15, 2010

STOBERRI COKLAT 1ST GIVEAWAY - BLOG VS FB





personally i prefer blog than fb. kedua-duanya penting.cuma kalau dalam blog kita boleh tulis lebih banyak dan rasa lebih menulis seperti dalam diari berbanding fb lebih kepada update status yang pendek- pendek sahaja..

Hadiah akan disediakan untuk 2 pemenang UTAMA dan 3 hadiah saguhati.

Ni untuk Hadiah Utama : Barangan AVON bernilai RM40.00

Hadiah Utama Kedua : Barangan Cosway bernilai RM30.00

Hadiah Saguhati : Special Edition Tissue Pouch and additional hair accessories from Dalissa Craft

Ok, GA ini akan berlangsung dari 6/11/2010 sampai 20/11/2010.

let's join it here



CONTEST ‘LIKE..LIKE’

perlu buat hanyala…

1) LIKE facebook blog nurulzcollection atau layari facebook kami dengan klik logo di bawah ni


2) Nyatakan dari mana korang tahu mengenai contest ini …

Saya tahu contest ni dari http://tiefazatie.blogspot.com/2010/11/contest-likelike.html

3) Tinggalkan komen berserta url dan nama facebook

4) Copy, paste semua content dlm ‘contest like..like’ dan sebarkan contest ini ke rakan-rakan bloggers korang yang lain. seramai yang mungkin tau. sebabnya… ada hadiah yang menanti untuk peserta yang namanya paling banyak disenaraikan sebagai referral..

Hadiah dan Pemenang??

Hadiahnya ialah…RM50.00 untuk mereka yang menjadi referral teringgi dalam mempromosikan contest ni.

Pemenangnya pula akan diumumkan seminggu selepas tarikh contest ini tamat.

TARIKH TAMAT??

Contest bermula pada hari ini…14 November 2010
Contest berakhir pada …30 November 2010

interested?.. please click here to join..

please state http://nurhafiz2009.blogspot.com as your referrer

[Giveaway 1st Gaji yang HAPPY]


hadiah hadiahnya adalah:
TOP REFERRAL = SEUTAS GELANG MAHAL SKET
3 ORANG BERTUAH (F) = SEUTAS GELANG MURAH SKET
3 ORANG BERTUAH (M) = SEUTAS BUTANG BAJU MELAYU
semua dari pearl ok~

join kat sini..

nyatakan nur from http://2nurhafiz2009.blogspot.com as referrer

~my referrer ifa..(tiefazatie)

Sunday, November 14, 2010

Meh Join Miela77 Online Shoppe FB GiveAway...


come and join it here..
apart from cd, there also busha legging to be won!!

due 16.11

birthday giveaway


due 15th nov 2010
click here to join

FOR CONTESTS ONLY

after reviewing few blogs like mzhany, ardinihumaira and mamazharfan, i think its time to move on to this blog.. only for contests i join..