Thursday, December 2, 2010

Lovehuntersss 1st Lucky Draw.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN LOVEHUNTERSSS 1ST LUCKY DRAW

1. Lovehuntersss 1st Lucky Draw terbuka kepada semua bloggers yang berminat tak kesahla korang follower blog atau bukan.. Jgn malu-malu nak join.~FOLLOWER

2. Buat 1 entri khas bertajuk Lovehuntersss 1st Lucky Draw.~DONE
3. Letakkan headerdan linkkan ke page ini.~DAH

4. Tulis sket apa hadiah impian anda(bernilai RM20) jika anda menjadi salah seorang yang bertuah dalam lucky draw ni. (tak wajib)~TAK KESAH

5. Terpulang nak letak header ni kat sidebar korang ke tak.. Kalu letak, ribuan terima kasih.. Tak letak pun ribuan terima kasih juge kerana sudi join...(tak wajib)~OKE.. NAK LETAK

6. Tag sekurang-kurangnya seorang rakan blogger anda.. TQ
TAG:EYQA

7. Akhir sekali, tinggalkan link korang dalam ruang komen di bawah k..~DONE

8. Jika ada salah 1 syarat yang wajib, tidak dipatuhi cth mcm tak link header ke, penyertaan terbatal dengan automatik. ~HARAP DITERIMA

1 comment:

L.O.V.E hUnTeR said...

hahaha..of coz diterima.. TQ sudi join..:)