Friday, January 14, 2011

1st misz-ella.blogspot Contest



Siapa Kak Chik@ Ella
- Penyanyi ratu rock Malaysia tu ke?.. Takla... Beliau adalah
kakchik@ella
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia
I am a very easy going person. I believe life is easy - dont make it complicated & I love myself very much.
Saya suka membaca entry entry di bog beliau sebab

  • Cara penulisan yang sempoi dan santai.. Ala ala Ben Ashaari: Santai gitu.. Tak caya.. Cubela kamu kamu g baca blog Kakchik.. Sempoi je.. Takle bahasa indah indah.. Tapi sedap dibaca.. Macam Kakchik duk depan kita je.. Dan ini First entry.. tak lama lagi enebeseri blog kakchik ye...
  • Suka part masakan/entry makan makan dia.. Walaupun seorang wanita berkerjaya, sempat je Kakchik ni nak masak masak bagai.. Pastu asek asek makan je kerjanya.. SEBAB dia suka MAKAN!!! Tapi body tetap maintain.. Takperlu ke gym ke keep slim ke.. Rahsia?.. P tanya Kakchik sendiri.. Meh Layan entry dia yang ni.. Lapar!! Geng Suka Makan
  • Bermotivasi.. Walaupun tak direct bersyarah macam penceramah motivasi kan.. Ada juga entry Kakchik yang penuh pengajaran dan realiti.. Suka sangat kata kata Uncle KakChik tu.. pinjam ye..If you want to sucess, you must defeat the fear in u. Berani mengambil risiko. Take the challenge, fight your fear
  • Last sekali sebab suke la baca kan.. Nak wat camno.. Perasaan suke ni takbleh dihalang halang...


Harapnye Kakchik suke la baca entry ni.. Ikhlas.. Tak mengharap pun.. Tapi klau dapat.. Tak cukup tangan stadium bung Karno ditadahkan..(hehe, Piala Suzuki tu)

Sapa nak join.. klik banner
dd 18/1/2011


2 comments:

AngahSayang2314 said...

apa pun good luck oppsss
sebelum tue angah 4llow dulu yeee

alinac lover said...

gud luck ya :)