Sunday, February 20, 2011

Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com,


Salam Buat Kak Ina KL.

Memang suke baca blog Kak Ina ni..

Apa yang menarik:
Cara Penulisan- Sememangnya simple, tak guna bahasa extravaganza pun, mudah difahami, mesra rakyat dan ibarat Kak Ina tengah bercakap depan mata..

Isi kandungan : Memang menarik: cerita tentang aktiviti Kak Ina, join events Nuffnang, kukis yang menarik(belum berpeluang merasa..Kalau menang ni ada la rezeki merasa ye Kak Ina.. sampel seketul dua sebagai saguhati pun jadi la..)

Appearance- Sedap mata memandang, tak serabut mata ni nengok blog Kak Ina.

Cadangan yang boleh diperbaiki:
Kak Ina.. Kalau yang kotak feedjit tu rasanya mungkin tak penting sangat kot.. Sebab blog Kak Ina ni kan sudah diketahui sejak azalinya trafik dah beribu2 sehari kan..

Lagi satu yang labelling tu mungkin Kak Ina boleh hadkan untuk yang paling top aja.

Yang lain lain...Kak Ina memang baik hati sebab suke menganjurkan contest yang best best.. Berkongsi rezeki dan semoga rezeki Kak Ina akan sentiasa mencurah curah..

oke tak Kak Ina.. bukan bodek ye..
oke.. mintak kuis cokelat cip sekeping..
nak buat supper..

Lastly..
Kak Ina yang baikhati mesra sentiasa,
Bersama kukis cip coklat memikat selera,
Bila dah baca dan memerah minda,
Harap dipilih menjadi JUARA!!
yeay

kakinakl.com sedang mengadakan contest. Jomlah join...hadiah menarik menanti anda.

1 comment:

kak ina kl (1) said...

salam ziarah. Terima kasih sudi join dan semuga berjaya.