Wednesday, February 2, 2011

GIVEAWAY JOMMARKETING YANG PERTAMA..



SULIT: RAHSIA:
Mempromosi blog...
  1. Terjah semua blog yang datang ke blog
  2. Serta blog blog yang first time jumpe pun terjah juga
  3. Cuba tinggalkan jejak pada semua tempat, shoutbox atau komen atau mrLinky.
  4. Promosi kat facebook, twitter
  5. Kalau kat komen letakkan link juga..
  6. Join kontes.. Kalau menang pasti ramai yang datang tengok..

Jangan malu jangan segan.. tapi jangan pegang pegang ye..

2 comments:

Internet Marketing said...

OK MARKETING DAH TERIMA THANKS sebb join

Internet Marketing said...

Marketing dah buat kan Iklan baner(Sebb ALL in Contest tak ada baner) dan Iklan saudari sudah berada di side bar 2/2/2011-2/5/2011 (3 bulan)kerana menyertai Give away yang pertama http://jommarketing.blogspot.com/